Rehabilitering og totalrenovering

Vurderer du å gjøre endringer på badet? Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra start til slutt.

Mange muligheter å utforske! Stiler og løsninger innen baderom design er stadig i endring, og valgmulighetene er mangfoldige. Vi jobber kontinuerlig for å sikre at våre kunder oppnår akkurat det de ønsker på badet sitt. Ta kontakt med oss i dag og skaff deg drømmebadet ditt!

Selv små oppgraderinger på badet kan løfte hele rommets atmosfære og gjøre hverdagen din enklere. Håndtering av alt fra enkle forbedringer, som utskifting av vask, dusj, toalett eller installasjon av vaskemaskin, til større prosjekter som totalrenovering av baderommet. Dine behov er i vårt sentrum og vi legger stor vekt på nøye prising og valg av materialer, for å oppnå et best mulig resultat.

Tips!

Visste du at du kan motta opp til 10 000 kroner i støtte fra Enova om du legger om til vannbåren varme? For å få støtte forutsetter det at du samtidig investerer i en fornybar energikilde.

Befaring

Først er det viktig å vurdere baderommets eller våtrommets nåværende tilstand. Dette innebærer blant annet å se på vegger, gulv, armaturer, fliser, avløp, belysning, ventilasjon, skap, benkeplater, hvitevarer, vinduer og dører. Hvis noen av disse må skiftes ut eller repareres før renoveringen starter, bør du også ta hensyn til dette. Under befaringen vil vi kunne gi innspill til hvordan ditt bad kan settes opp.

Oppussing og renovering av baderom og våtrom

Baderommet er en viktig del av ethvert hjem, så det er viktig å sørge for at det er oppdatert. En totalrenovering og oppussing av baderom eller våtrom kan utgjøre en stor forskjell for hvordan hjemmet ditt ser ut og oppleves.

Totalrenovering

Hvis badet ditt er eldre enn 20 år eller du ønsker å gjøre betydelige strukturelle endringer, kan det hende du trenger en totalrenovering. Dette innebærer å rive badet og bygge det på nytt med blanke ark. Selv om det kan ta lengre tid og være en omfattende prosess, vil du få et helt nytt bad med moderne løsninger som passer perfekt til dine preferanser.

En totalrenovering kan gi badet en fullstendig fornyelse, hvor man kan tenke helt nytt etter riving av eksisterende vegger. I tillegg kan man sette nytt lys i taket, skifte ut fliser eller sette inn elementer du ikke hadde før. Renoveringsprosjekter krever planlegging og grundighet, spesielt under totalrenovering, ettersom renoveringen vil være under forskjellige prosesser på forskjellige tidspunkt.

Når det gjelder utforming av baderommet eller våtrommet, finnes det mange alternativer. Blant de populære trendene er moderne design med slanke linjer, naturmaterialer som tre eller stein, lyse farger som hvitt og blått, dekorative fliser og til og med luksuriøse innredninger som gulvvarme eller dampdusj. Det er viktig å finne ut hva som er viktig for akkurat ditt prosjekt før du tar for mange designbeslutninger.

Rehabilitere eller oppgradere

Hvis du ønsker å forbedre og modernisere badet ditt uten å totalrenovere, er det mye som kan gjøres. Utskifting av vask, dusj, toalett eller installasjon av nye baderomsmøbler er typiske oppgraderinger som er mindre omfattende. Her er det flere alternativer å velge mellom. Ofte kan bare det å bytte noen få elementer på badet løfte badet betydelige hakk og gjøre badet mer moderne. Bare det å bytte panel på veggene kan løfte badets inntrykk, noe som ikke krever mye.

Ventilasjon

Det er også viktig å ta hensyn til ventilasjonen ved renovering av bad og våtrom. Dårlig ventilasjon kan føre til muggvekst, noe som ikke bare er helseskadelig, men som også raskt kan ødelegge overflater på grunn av for høy luftfuktighet som følge av utilstrekkelige ventilasjonssystemet. Våtrom og baderom er rom som er ekstra utsatt for fuktskader ettersom det er rom hvor damp, vann og fuktighet oppstår nesten daglig. Det er derfor svært viktig å sørge for god ventilasjon. Har ikke badet dette fra før, er det meget viktig å få lagt dette inn i prosjektet.

Oppstart

Når alle aspekter av renoveringen er planlagt, er det bare å sette i gang. Vi setter opp en tidslinje over når de ulike delene av arbeidet skal være ferdig. Om vi skal totalrenovere et bad er det ulike fagpersoner som må inn og gjøre sin del før for eksempel rørlegger kan komme inn og sette inn baderom elementer. Dette er for eksempel en tømrer som setter opp en ny vegg eller en elektriker som legger inn strøm til nye lys. Dette betyr at prosjektet må være nøye planlagt før alt arbeid settes i gang.

Renovering og oppussing av bad og våtrom kan ta tid og kreve litt alternative løsninger i hjemmet under prosessen, spesielt hvis du kun har et bad. Med god planlegging trenger det ikke å være det. Gjennom god prosjektering blir prosessen enklere for alle parter og du vil få et vakkert resultat som vil stå seg i mange år etterpå – noe som gir god valuta for pengene man har investert i oppussingen.

Ta kontakt med oss i dag og start prosessen med å oppgradere ditt våtrom eller bad.

Bestill befaring

Kontakt oss